Proposities

Op dit moment heeft Overlastregistratie een tweetal diensten ontwikkeld.

Voor collectief gebruik door een winkelverband (Ondernemersvereniging, Bedrijfs Investeringszone) of voor gebruik door een keten is de Winkeldiefstalapplicatie ontwikkeld. Deze werkwijze biedt vele voordelen. Ketens die gebruik willen maken van de Winkeldiefstalapplicatie moeten dit doen met de geïntegreerde Schadeverhaalapplicatie.

Met de Schadeverhaalapplicatie Stand Alone kunt u de aansprakelijkstellingen via Overlastregistratie Nederland laten verzorgen. Winkeliers hoeven zich niet bezig te houden met het innen van de aansprakelijkstelling / schadevergoeding. Dat doet namelijk Overlastregistratie Nederland. Deze civiele methodiek kan in heel Nederland worden gebruikt. Van de regeling gaat een preventieve werking uit. Het merendeel van de facturen wordt keurig op tijd betaald, wat betekent dat aansluitend – na aftrek van de kosten – u het resterende bedrag keurig krijgt uitgekeerd.

Overlastregistratie Nederland werkt hiervoor dus samen met GGN Mastering Credit. GGN is de grootste creditmanagementorganisatie van Nederland met 14 eigen incasso- en gerechtsdeurwaarderskantoren. Naast deze landelijke dekking beschikt GGN over een uitgebreid netwerk van incassopartners in én buiten Europa. Met zo’n 900 professionals waaronder (kandidaat-)gerechtsdeurwaarders, incassospecialisten en een team van juristen staan wij middenin in de maatschappij en kennen de lokale behoeften.

Hieronder vindt u de propositie in het Nederlands en het Engels. Hierin staan ook de afdracht bedragen van het gebruik van de dienstverlening vermeld. Voor vragen of een nadere toelichting kunt u contact opnemen met ons.