Over Overlastregistratie Nederland BV

Overlastregistratie Nederland heeft haar dienstverlening ontwikkeld rondom de afhandelingsproblematiek van winkeldiefstal / overlastsituaties. Hierbinnen heeft de organisatie – in nauwe samenwerking met GGN Mastering Credit – de afhandeling van aansprakelijkstellingen volledig geautomatiseerd.

Overlastregistratie Nederland heeft een applicatie ontwikkeld welke geschikt is voor winkelketens, gewone winkels èn voor winkels die in collectief verband (CWO) de winkeldiefstal / overlast willen aangaan. Daarnaast behoort gebruik buiten de Retail ook tot de mogelijkheden. Denk hierbij onder meer aan het Openbaar Vervoer. Uitgangspunt is om de ondernemer / winkelier te laten doen waar deze goed in is, namelijk ondernemen en service leveren. Het gebruiksgemak staat centraal en dit leidt tot vele voordelen. De zoekfunctie om na te gaan of de verdachte eerder in overtreding is geweest is een ideale functie en is uitermate waardevol om de veelpleger te signaleren. Ook het verschaffen van inzage via gedegen managementqueries is een groot voordeel. Het gissen naar het aantal aanhoudingen, het gebruik van geweld in winkels of het inningspercentage rondom de aansprakelijkstellingen behoort definitief tot het verleden. Het creëren van aanvullende efficiencyslagen en de ontwikkeling van nieuwe diensten staat bij Overlastregistratie Nederland op dit moment centraal.

Overlastregistratie Nederland levert dus een “end to end” oplossing. Vaak wordt de vraag gesteld wat dit allemaal wel niet kost. Wij stellen liever de vraag wat het oplevert. Meer snelheid, hogere inkomsten, grotere efficiency en een toename in de aangiftebereidheid. Meer tijd voor veiligheid voor uw personeel in de winkel en derhalve meer tijd voor de klant. Dit betekent het kunnen leveren van meer service, het realiseren van meer omzet en het vergroten van de veiligheid in winkels. Het werken met het systeem is zeer betaalbaar, de opbrengst is volgens Overlastregistratie Nederland onbetaalbaar!

Over die diensten leest u meer op deze website. Heeft u na lezing vragen over de werkzaamheden van Overlastregistratie Nederland? Wilt u via een demo worden overtuigd van de mogelijkheden? Neem dan contact op met de Helpdesk. Het nummer is 085-0471025. De Helpdesk is bereikbaar van maandag t/m vrijdag tussen 10:00 en 17:00 uur. Ook zijn wij zeven dagen in de week bereikbaar via info@overlastregistratie.nl.